Close

Om os

Vi forhandler alle førende danske kvalitetskontormøbler til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Vi sætter en dyd i at servicere vores kunder fra start til slut. Det er lige fra besøg i vores showroom, til kompetent rådgivning, indretningsforslag samt levering og montering. Ingen opgave er for stor eller lille, og som kunde er du altid i centrum.

Kvalitetskontormøbler til tiden

Vores stærke samarbejde med en lang række anerkendte og kvalitetsbevidste danske møbelproducenter og -importører sikrer dig, at du kun får de allerbedste kontormøbler, med fokus på ergonomi, kvalitet og design, hos os.

I produktporteføljen af kontormøbler har vi bl.a. skriveborde, mødeborde, kontorstole, alm. stole, loungemøbler, kantinemøbler og diverse belysning og tilbehør i form af tavler mm. Har du specielle ønsker og ideer, så løser vi også altid dem.

Du er sikker på altid at få den bedste kvalitet til prisen, og vi gør det nemt, hurtigt og billigt for dig at købe nye kontormøbler. Vores serviceniveau er rigtig højt, hvorfor vi hjælper dig gennem hele købsprocessen med rådgivning og indretning af den perfekte og professionelle arbejdsplads.

Vi leverer og monterer selv kontormøblerne, hvilket sikrer en hurtig og fleksibel leverings- og monteringsproces uden unødvendige ekstraomkostninger og spildtid. Ergo altid levering til aftalt tid.

Vi sælger bl.a. kontormøbler til hele Djursland og Østjylland – Aarhus, Randers og Grenaa + en lang række andre byer. Men vi har også kunder rundt i hele Danmark, og leverer masser af kvalitetsmøbler rundt i hele landet – så tøv ikke med at kontakte os…

Mærker og producenter

Vi forhandler bl.a. kontormøbler fra følgende producenter:

BMA Secur
Cube-Design
Conset
Dauphin
Fumac
Global Stole
Jysk Tavlemontage
Matting
Onecollection
RBM
Rumas
Variér

Og mange flere…

Bjerre Kontormøbler ApS

Bjerre Kontormøbler ApS har rødderne dybt forankret i Grenaa og Djursland, og med mere end 15 års erfaring indenfor branchen med kontormøbler, så er vi en stærk spiller på markedet. Vi står inde for vores produkter, og kvalitet, professionel rådgivning samt kundetilfredshed er nøgleord for os.

Lokal og troværdig
Med vores mange års erfaring indenfor branchen, og masser af lokalkendskab, så er du i gode hænder fra start af, når du handler kontormøbler hos Bjerre Kontormøbler ApS. Vi garanterer personlig betjening, da vi altid selv følger og deltager i hele processen fra start til slut.

Indretningsforslag
Vi udarbejder rigtig gerne professionelle indretningsforslag både udfra tegninger, men også udfra besøg i din virksomhed, så vi kan optimere arbejdpladserne hos jer og skabe et unikt rum. Vi arbejder både med plantegninger og 3D indretningsforslag.


Levering eller hent selv
Vi leverer altid lige til døren, og monterer kontormøblerne i din virksomhed efter aftale. Det er dog også muligt selv at afhente kontormøblerne, efter nærmere aftale.

Fortrydelse og reklamation
Skulle du fortryde dit køb tager vi gerne møblerne tilbage – det er vigtigt for os at du er tilfreds med kontormøblerne. De kontormøbler du leverer tilbage skal naturligvis være i hel stand med original indpakning, så finder vi en løsning, der passer dig. Har du fået en vare der er defekt, så løser vi problemet hurtigst muligt.

Prismatch
Finder du et produkt billigere hos vores konkurrenter end vi kan tilbyde, matcher vi prisen 100%. Dog gælder prismatch ikke på tilbehør samt ydelser som fragt og montering.
Prismatch gælder, når man sammenligner priser fra vores konkurrenter med vores skriftlige tilbud, og under forudsætning af, at prisen fra konkurrenten kan dokumenteres og er gældende på det pågældende tidspunkt.
Prismatch gælder ikke for produkter, som vores konkurrenter kun udbyder til salg som medlems-, kø- og åbningstilbud – eller i begrænset antal, restpartier, udstillingsmodeller, specialfremstillede produkter eller individuelt forhandlede priser.
Endvidere tager vi forbehold for trykfejl hos vores konkurrenter.

Ring til os på tlf. +45 5022 6060 eller send en mail til info@bjerrekontormoebler.dk.